HOW DO I STAY SO HEALTHY AND BOYISHLY HANDSOME? IT'S SIMPLE. I DRINK THE BLOOD OF YOUNG RUNAWAYS.


WHENEVER A MAN DOES A THOROUGHLY STUPID THING, IT IS ALWAYS FROM THE NOBLEST MOTIVES.

Spelade poker idag. Spelade några bord Omaha. Spelar tightare än vanligtvis och bygger bra. Är bra upp när jag förlorar nån coinflip och nån 60/40. Tappar således en stor del av mitt plus. Här händer det något kemiskt i kroppen. Någon kompott av aggression, uppgivenhet och sorg. Jag börjar spela sämre. Ser floppar med marginella händer ur position. Tio minuter senare är jag mycket back istället. Jag stänger ner klienten, går ut på balkongen. Sparkar med full kraft in i balkongräcket och bryter förmodligen foten. Känner mig dum. Det här var ju inte vad jag ville. Den där kompotten av känslor rör om i min hjärna och får mig att tro att mina beslut är riktiga. Det är dom inte. Jag går tillbaka och går igenom mina händer de sista 20 minuterna. Enda gångerna jag spelade bra var när jag la mig preflop. Jag ville ju väl. Gick ej väl.
När jag några timmar senare tittar på de stora pojkarna spelar kort känns det lite bättre. Nya stjärnan Isildur1 på Full tilt var inne och spela. För att göra en lång historia kort så dök han upp från ingenstans för någon månad sen och spelade mot de bästa och vann mot de bästa. Han är flera miljoner dollar plus i november. Han är duktig med andra ord. Han spelade idag mot Brian Townsend. En duktig spelare. De spelar cirka 1000 händer och Isildur1 förlorar ca 1,1 miljoner dollar, på strax över en timmes spel. Då lämnar Brian Townsend. Isildur1 blir hit 'n run:ad. Fittan Brian Townsend gör en hit 'n run. Kan tänka mig Isildur1s ilska. Då känner jag att min session imorse inte var så farlig.

THE KIND OF PERSON THAT ATTENDS THE OPENING OF AN ENVELOPE.

När man går ut och roar sig i denna gudsförgätna stad överraskas man sällan. Går du till Nybron vet du vad du får;Vakter större än Robert Paulsen i Fight Club. Blond tjej i kassan som ser ut som att jorden ska gå under vilken dag som helst. Barpersonal med några år på nacken. Numera en fruktansvärt smaklös inredning. Däremot är musiken oftast till belåtenhet.
Går du till Centro får du; Dålig mat. Avslagen öl för irriterande priser. Däremot får du alltid sitplats, och det går inte av för hackor. Går du till Bistro Bar har du oftast inget att klaga på. Bara det att ingen verkar gå dit denna höst. Du går till Sylvia som är soft, men det gör ingen annan.
Går du till Harrys möts du av en kö full med fula människor. När du kommer in möts du av en kö till garderoben full med fula människor. När du tar dig till baren möts du av en kö full med fula människor. På scenen står en asiatisk trubadur med en såndär skön självdistans, och kallar sig "Yellow Mike". När du ska gå och dansa, nä du går inte och dansar för att musiken är helt efterbliven. Förutom på onsdagar. Det enda positiva är att du känner dig snygg och smal när du går hem.
Du går till Raw är det däremot lite balanserat. Inte lika polariserat som ställena ovan. Går du dit en random helg möts du av fula människor, men inte samma som på Harrys. Går du dit när det händer något. Ett band som spelar, eller DJs som spelar är klientelet helt baserat på artisten. Men du räknar också med att köa till toaletten. Du får inga fischerman-shots. Men det är lugnt. Du går oftast dit av en anledning och blir sällan besviken.
Samtliga av ovanstående ställen träffar du på en viss grupp sorgliga själar. De som är ute lite för ofta. De säger till sina föräldrar att de var hemma och tog det lugnt i helgen, när du egentligen drack fernet på Nybron. De är de bekanta ansiktena som du alltid hejar på och tar i hand och utbyter artighetsfraser med, men egentligen inte känner. Men saken är att du känner dem bättre än du tror. Du är en av dem.

IT IS BETTER TO BE BEAUTIFUL THAN TO BE GOOD, BUT IT IS BETTER TO BE GOOD THAN TO BE UGLY.

Jag har ett genuint sportintresse och lägger mycket pengar på diverse kanaler som visar idrott. De flesta idrotter faller mig i smaken. Ser gärna på curling, ser mer än gärna några timmar golf. Kan till och med tänka mig lite hockey nuförtiden. Fotboll är naturligtvis det jag helst ser. Därför betalar jag som sagt flera hundra i månaden för canal plus och visat-kanalerna. För det är där fotbollen finns. Jag betalar frivilligt.
Sen har vi de pengar jag betalar ofrivilligt. Jag blir tvingad. Talar självfallet om tv-licens avgiften. Vet inte riktigt vad det är men jag har för mig att det är runt hundrafemtio bagis i månaden. I det det stora är jag för denna avgift. Är alldeles för röd för att inte hålla med.
Men... MEN! När SVT visar längdskidor spyr jag glas långsamt. Det är så fruktansvärt tråkigt. - Titta inte på eländet då. Säger tönten som talar i klyschor. Jag tittar inte heller. Men jag blir upprörd att mina pengar går till skit som längdskidåkning. För övrigt världens mest otacksamma sport. De tränar som svin, får inte mycket pengar och blir de förkylda i december är hela säsongen över.
Sen har vi simning. Se ovan. Men där har vi Terese Alshammar. Kommer ihåg att hon sågs som någon sorts sexsymbol. Gör hon det fortfarande? Det vore ett skämt. Fulare människa får man leta efter. Hon ser fan ut som en blandning av Brigitte Nielsen och Gary Busey.

RSS 2.0