FASHION IS A FORM UGLINESS SO INTORABLE WHAT WE HAVE TO ALTER IT EVERY SIX MONTHS.


NO OBJECT IS SO BEAUTIFUL THAT, UNDER CERTAIN CONDITIONS, IT WILL NOT LOOK UGLY.

let yourself feel. from Esteban Diácono on Vimeo.


A REAL HANGOVER IS NOTHING TO TRY OUT FAMILY REMEDIES ON. tHE ONLY CURE FOR A REAL HANGOVER IS DEATH.

Det har hänt en hel del senaste veckan. Jag har fått reda på att jag inte är så värst snäll egentligen. Kommit fram till att jag är för gammal för att hålla på och vara full. Jag har gjort av med alldeles för mycket pengar. Det har ocksp kommit till min vetskap att jag inte är så bra på engelska som jag trodde att jag var. Vi gjorde huvudstaden igår. På det sätt man ska göra den. Betalade utlösa inträden och köpte dyra och illa blandade groggar. Drack lite champagne. Pratade mer engelska än vad jag gjorde nykter.

Besökte även Wasamuseet. Var intressant. Mäktigt skepp det där. Fattar inte hur dom kunde knulla upp det så dant. Båtjäveln hann ju knappt lämna hamnen. The museum of failed engineering som Zach Braff så fyndigt kallade museet. Åt en riktigt fin lasagne på en italiensk restaurang på odenplan också. Fin så.

Rundade av Stockholmsbesöket med att åka på en helvetesresa hem med Tåg till Södertälje syd. Buss därifrån till Strängnäs. Tåg från Strängnäs till Eskilstuna. Vilket skämt. Sen kommer man hem då är det en massa fula människor i stan. Gycklare och skit. Stannar nog i soffan och väntar på bättre tider.


FOR SALE: PARACHUTE. ONLY USED ONCE. NEVER OPENED, SMALL STAIN.


YOU CAN'T UNDO ANYTHING YOU'VE DONE, BUT YOU CAN FACE UP TO IT. YOU CAN TELL THE TRUTH. YOU CAN SEEK FORGIVNESS. AND THEN LET GOD DO THE REST.

Önskar att jag följt visdomsorden ovan. Har aldrig känt mig så elak. Just nu är min sinnesstämning ett spöregn på en kyrkogård... 
Bildligt.


WHATS THE POINT OF BEING AN WRITER OR ARTIST ANYWAY. HERMAN MELVILLE WROTE FUCKING MOBY DICK. HE WAS SO POOR AND FORGOTTEN BY THE TIME HE DIED. THEN IN HIS OBITUARY THEY CALLED HIM HENRY MELVILLE.

Jag är officiellt kär i Kristen Stewart. Ni vet den bleka tjejen i Twilight. Okej, den bleka tjejen som har huvudrollen. Min kärlek härstammar inte från den filmen. När jag såg den filmen var det inget som fastnade riktigt. Det blommade fram något år senare när jag såg den fantastiska filmen Adventureland. Innan ni jagar fram trailern på youtube, vill jag att ni ska veta att det här är ingen komedi. Även om de försökte marknadsföra den som det.

Tillbaka till Kristen Stewart. Hon är inte fenomenal i sitt skådespel. Hon är väldigt enkelspårig. Men jag är helt förälskad i det spår hon rör sig i. För det första är hon väldigt vacker. Hon har skarpa drag, stora ögon. Hon är unik på ett unikt sätt. Det som gör att jag faller för henne är hennes bräcklighet. Första gången jag såg henne var i i Sean Penns In to the wild. Hon spelar en gitarrspelande tjej som huvudrollen träffar på någon sorts campingplats. Hon är en osäker 16åring som blir intresserad av huvudrollsfiguren. De två gånger hon sjunger i filmen är helt obetalbara.

Tillbaka till Twilight igen. Här har vi en till tjej, som vid första anblicken är lite hård. Men det känns bara som yta. Jag ser henne även här som bräcklig. Hennes blickar, hennes pillande i håret. Att hon blir kär lätt. Och det finns inget tillfälle då man är så sårbar som när man är kär. Nu är ju filmen först och främst en fin kärleksaga. Det knuffar nog oss kärlekskranka än mer över kanten till förälskelse.

Adventureland var det. Filmen är skriven och regisserad av Greg Mottola. mannen bakom mästerverket Superbad. Handlar om en kille spelad av Jesse Eisenberg. Som jag håller mycket högt. Han var fruktansvärt bra i The Squid and the whale. De filmer jag sett med han efter det har han varit minst lika bra. Jag tror han kommer bli något stort. Tillbaka till Adventureland. Jesse Eisenbergs karakaktär, blir tvungen att ta ett jobb på en nöjespark, där jobbar Em, spelad av, självklart Kristen Stewart. Här är hon bräcklighet personifierad. Hon har ett trasigt hem. Styvmamma som inte tål henne. Hon har osunda relationer och hatar naturligtvis sitt jobb. Men som alltid är hon vacker, hon är också smart. Bildad och vettig. Hennes karaktär i filmen är min drömflickvän. Jag uppmanar er därför, se Adventureland. När ni sett den så ska ni se The education of Charlie Banks. Med en fantastisk Jesse Eisenberg. Filmen är sjukt nog regisserad av Fred Durst.

Se filmerna. Lita på mig.

MANY GREAT THINGS INDEED HAVE BEEN ACHIEVED BY THOSE WHO CHOSE NOT TO LEAP INTO THE MAINSTREAM.

Igår var det avslutning på Eskilstunas så kallade Å-fest. I år var festivalen riktad till de äldre, de fula, bönder och de obildade. Det kan jag säga utan att ens känna mig lite elitistisk. Tror till och med det stod i programmet. Det bjöds på diverse dansband och intelligentbefriad rock signerad Björn Rosenström(-gran, -gren, -kvist) Eller vad fan han heter. Festivalen bjöd väl på några saker som går an. Det enda jag såg fram emot, var i tältet på torget igår. Diverse DJs hela kvällen. Kom ner lagom till att se Tom Bola. Han ska tydligen vara en talangfull DJ, som spelar frekvent kring Stureplan. Han var här för några veckor sedan men då hade jag lite för hög procenthalt i blodet och registrerade inte riktigt vad han spelade. Kan vara någonting tänkte jag medan jag transportera en radiostyrd stor kille ner till tältet.

Nä, det var ingenting. De hade lika bra kunnat sätta på MTV eller något. Han spelade bara hits och gjorde absolut inget roligt med låtarna heller. Förmodligen Sveriges mest överskattade DJ. Alex Moreno däremot. Han var jag mycket nöjd med. Väldigt tekniskt duktig och spelade hård musik. Hård House, bra elektro. Jag är väldigt imponerad faktiskt. Hans Underground Disco.

Denna hejare till Festivalvecka har varit tämligen hektisk. Mycket fest, lite vila. En ambulansfärd. En efterfest på ett sörmländs gods. En efterfest hos en herre som inte ens var på plats. En sjukt bra efterfest hos den bästa av värdinnor. En heldag på akuten, där det tydligen var roligt. Vill understryka att jag inte hade något med sjukhusvistelserna att göra. Blir mycket vitt nu framöver.


DEATH DOES NOT CONCERN US, BECAUSE AS LONG AS WE EXIST, DEATH IS NOT HERE. AND WHEN IT DOES COME, WE NO LONGER EXIST.

Efter en dryg månads total städfrånvaro, tog jag tjuren vid hornen och städade tills svetten lackade. Resultatet är mycket tillsfredställande och jag känner redan hur jag omöjligt kan bli sjuk nu. En lustig incident under städandet inträffade. Jag ska göra rent duschkabinen och gör så på utsidan. Väl dags för insidan, så stänger jag kabinen och börjar spruta T-Röd på samtliga ytor. Efter en stund börjar det kännas lustigt i halsen och det känns om att luften tagit slut. Inser då att det kanske inte var det smartaste jag har gjort. Jag funder en stud på att stå kvar och spruta lite mer. Av ren nyfikenhet. Men självbevarelsedriften tog över och jag gick, något vingligt bör tilläggas, ut från badrummet för lite frisk luft. Jag lever. Giller det ordet förresten. Självbevarelsedrift.


ALWAYS REMEMBER THAT I HAVE TAKEN MORE OUT OF ALCOHOLTHAN ALCOHOL HAS TAKEN OUT OF ME.

Jag bor väldigt nära systembolaget. Därför är det inget större projekt för mig att gå femtio meter och köpa ett par pilsner. Av den anledningen är jag där ofta. Jag köper liksom inte på mig något lager att tala om. Av den anledningen är jag där ofta. Just det. Av bara den anledningen är jag där ofta. På Systembolaget kan det hända rätt roliga saker också.

För det första så träffar man många av sina vänner där, då de delar mina intressen. Ibland händer andra saker. Igår till exempel, en kille ska betala sina öl. herren i kassan ber då killen öppna sin väska. Han visar att han har en systemetkasse i sin väska som innehåller både öl och sprit. Kassören(om det nu heter så), ber om att få se kvitto. Killen har inget kvitto och kassören förklarar att påsen inte gäller som kvitto och han får snällt betala för varorna i kassen. Kille blir sur eftersom han köpt grejerna i i Stockholm innan han tog tåget till Eskilstuna. Han fick lära sig en läxa sattsäja.

Får några veckor sen på systemet händer en annan underlig grej. Två faktiskt. Först ser jag en latino i åldern runt 35, som köper en flaska glögg. Sjukt. LIte senare står en herre och betalar för sin wiskey han har inhandlat. När han kommer fram till änden på kassan där man vanligtvis packar sina varor, är wiskeyn borta. Någon på väg ut från butiken har helt enkelt stulit den. Hur löser man det. Ska staten stå för denna stöld och ersätta herren, eller får han skylla sig själv. Typ. Jag hade bråttom och fick därför inte veta hur det sluta. Glasbanken is the place to be.


RSS 2.0