THE KIND OF PERSON THAT ATTENDS THE OPENING OF AN ENVELOPE.

När man går ut och roar sig i denna gudsförgätna stad överraskas man sällan. Går du till Nybron vet du vad du får;Vakter större än Robert Paulsen i Fight Club. Blond tjej i kassan som ser ut som att jorden ska gå under vilken dag som helst. Barpersonal med några år på nacken. Numera en fruktansvärt smaklös inredning. Däremot är musiken oftast till belåtenhet.
Går du till Centro får du; Dålig mat. Avslagen öl för irriterande priser. Däremot får du alltid sitplats, och det går inte av för hackor. Går du till Bistro Bar har du oftast inget att klaga på. Bara det att ingen verkar gå dit denna höst. Du går till Sylvia som är soft, men det gör ingen annan.
Går du till Harrys möts du av en kö full med fula människor. När du kommer in möts du av en kö till garderoben full med fula människor. När du tar dig till baren möts du av en kö full med fula människor. På scenen står en asiatisk trubadur med en såndär skön självdistans, och kallar sig "Yellow Mike". När du ska gå och dansa, nä du går inte och dansar för att musiken är helt efterbliven. Förutom på onsdagar. Det enda positiva är att du känner dig snygg och smal när du går hem.
Du går till Raw är det däremot lite balanserat. Inte lika polariserat som ställena ovan. Går du dit en random helg möts du av fula människor, men inte samma som på Harrys. Går du dit när det händer något. Ett band som spelar, eller DJs som spelar är klientelet helt baserat på artisten. Men du räknar också med att köa till toaletten. Du får inga fischerman-shots. Men det är lugnt. Du går oftast dit av en anledning och blir sällan besviken.
Samtliga av ovanstående ställen träffar du på en viss grupp sorgliga själar. De som är ute lite för ofta. De säger till sina föräldrar att de var hemma och tog det lugnt i helgen, när du egentligen drack fernet på Nybron. De är de bekanta ansiktena som du alltid hejar på och tar i hand och utbyter artighetsfraser med, men egentligen inte känner. Men saken är att du känner dem bättre än du tror. Du är en av dem.

Kommentarer
Postat av: Wanderlei Silva

Hahahahaha..roligt inlägg, trots att jag nog tyvärr tillhör den där skaran som är ute liiite för ofta..

2009-11-25 @ 17:09:13
Postat av: Maja

Fyfan. Skjut mig i huvudet vilket deprimerande inlägg.

2009-11-26 @ 03:48:05
URL: http://savic.blogg.se/
Postat av: Fritidsförvaltarn

Maja det är inte så deprimerande. För i situationerna ovan har man supit sig glad.

2009-11-26 @ 16:06:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0