YOUR LOVE GLASS IS HALF FULL.


SKA MAN BEHÖVA BO GRANNE MED EN SPASTIKER MED BJÄLLROR?

På min gata i stan. Bor en kroat en våning upp från mig. Han spelar ofta väldigt hög musik. Problemet är inte volymen eller basen. Problemet är att han spelar så oförskämt gräslig musik. Det är i stort sett bara spinningmusik. Alltså typ tranceversioner på schlager. Typ. Har länge funderat på att ge killen en skiva med bra musik. Han ska tydligen flytta nu så jag kanske slipper det här eviga dunkandet.

Ska egentligen inte klaga. När det spelas hög musik från min lägenhet är det oftast på okristliga tider. Ingen som klagat på mig.

SAVE THE TEARS FOR HOME!

Jag drar mig från att skriva om kvällens fantastiska fotbollsmatch. För det första skulle jag inte kunna skriva ett referat, rättvist den matchen. För det andra så är inte det här någon jävla fotbollsblogg. Jag ger er detta istället.
 
En uppläxning av diverse Engelska stjärnor. Fotbollsspelare alltså.

THERE´S A CERTAIN SHABBY NOBILITY IN FAILING ALL BY MYSELF.

En intressant fråga man kan ställa sig själv är; under vilken tidsperiod skulle du vilja leva, och hur gammal skulle du vara då? Jag får alltså välja år att leva och ålder på mig själv. Jag har alltid varit ganska snabb att svara att jag vill vara i åldern 20 till 25 år. (Har fått för mig att livet peakar där, men kan ha fel. Se bara på MP)  Och att tiden är 1969. Kanske utvecklar det där en dag om någon vill det.

Det jag vill komma till att på senare tid(läs: idag) svängt över till att istället ha samma ålder men leva i New York på sent åttiotal. I det scenariot är det viktigt att jag är en Yuppie också. Idag drömmer jag om det.

Men jag vet inte. I båda fallen hade jag troligtvis varit död idag.


A FRESH START.

Det här är tänkt att vara min nya blogg. Så mycket har du redan förstått antar jag. Min tidigare blogg www.hagets.blogg.se har passerat sitt bästföredatum. Därrav denna blogg. Hagets blogg känns helt enkelt passé. Som en del av ett gammalt liv. Det mesta som står där är antagligen grabbigt larv eller rent av dåligt. Jag reserverar mig dock för att denna blogg kommer hamna i exakt samma fack. Men förhoppningsvis ej.

Det är anledningen att jag inte tar upp mitt skrivande där. Men som sagt finns mina nnågot haltande alster att beskåda där. Anledningen att jag börjar blogga igen är något luddig, Men av namnet på bloggen att döma, förstår ni att jag fått en hel del fritid på halsen som måste förvaltas. Plus att det är sommar snart och just den årstiden brukar ge en hel del uppslag.

Mina tankar kring materialet som kommer att finnas här är inte helt klar. Det jag vet är att jag ska på ett förhoppningsvis rätt pretantiöst sätt, försöka att inte beskriva min vardag. Tolka det hur ni vill. Jag har en vision om hur det ska se ut.

Nu ska jag ta tag i en bok för första gången på länge. Bob Dylans Memoarer ska slukas.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0