I ALWAYS LIKE TO KNOW EVERYTHING ABOUT MY NEW FRIENDS, AND NOTHING ABOUT MY OLD ONES.

Jag tänkte att jag ska komplettera min misär med en bra historia om min mycket goda vän, som nu befinner sig så långt öst du kan komma utan att ramla av kanten. Personen i fråga som vi kan kalla B, befinner sig vid tidpunkten av historien i ett sagoland i en öken, belägen i en mäktig republik i väst. Sagolandet heter Las Vegas. Hur B och hans vän Big B(BB) hamnade där är en fantastisk historia i sig. Men den sparar vi till en annan gång.
 
När historan utspelar sig har dess två hjältar befunnit sig i sagolandet en tid. De har blivit goda vänner med några av sagolandets invånare. En av deras invånare arbetar på en stor tidning. När hon bjuder med våra hjältar på en julfest med julklappsbyte blir de genast intresserade. De följer med urinvånarna till festen och dricker sin beskärda del av äggtoddy och annan dryck som passar tillfället(läs all sorts alkohol). Alla fantastiska drycker gör B lite berusad. Klapparna är vid det här laget bytta och öppnade. Någon har fått det ena och någon har fått det andra och någon har fått en soft air gun i form av ett automatvapen. Detta vapen hamnar förstås i vår vän Bs överförfriskade händer.

Delar av sällskapet rör sig på natten vidare mot nya jaktmarker. B och BB är självklart med. De ny jaktmarkerna visar sig vara en fin japansk restaurang. Dyrt och fint. Det passar perfekt för en full B och hans stulna soft air gun. De slår sig till bords. Beställer in underbar sushi och ytterligare underbara drycker. B dricker mer och smygskjuter iväg några kulor på diverse gäster. Inga större konstigheter. Det är sen gammalt, loksom. Tills han upptäcker ett bord med tjejer som B finner mycket tilltalande. Han skjuter några skott mot dom. Han skjuter igen. De blir märkbart irriterande. B ser sin chans att ställa sig i god dager och rätta till sina misstag. Han går propert, och så nykter som han bara kan vara över till deras bord. B, ber så otroligt mycket om ursäkt och han förklarar att han är lite full och försökte vara rolig. Han inser nu att det var barnsligt och han skäms över sitt tilltag. Tjejerna blir glada av ursäkten och ser på honom med ögon som säger; det där är en bra kille. B tackar för sig och går långsamt tillbaka till sitt bord.

Tjejerna ser honom gå iväg och precis innan de vänder bort blicken skriker Tom: - I'M A FUCKING PORN STAR! Och river av en salva i taket och går och sätter sig.

Kommentarer
Postat av: solsken

BLIR SÅ JÄVLA GLAD!

2010-11-16 @ 03:49:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0