WHEN CREATOR CREATED THE EARTH, HE SENT IT SPINNING ONE THOUSAND MILES AN HOUR. EVER WONDER WHY? BECAUSE IF HE DIDN'T, WE'D ALL FALL OFF. IT'S GOOD TO KEEP DANCING...

Idag är en dag som hade kunnat vara bättre. Den kändes helt ok fram tills jag hörde regnet slå mot balkongräcket. Och litervis forsa genom stupröret. Nu påverkar regnet mig minimalt då jag sitter i min soffa. Det var bara just det att jag fastnade vid programmet svenska hollywoodfruar. Titeln är inte värd en enda versal. Tycker det är tragiskt att dessa osympatiska kvinnor får möjligeheten att på bästa sändningstid, påverka svenska unga tjejer. Dessa kvinnor står för ett elitistiskt och osympatiskt sätt att se på människor. Med risk för att låta som en medelålders insändarskribent. Jag tycker inte det är något som borde sändas på tv.

Utöver misären på tv åkte mina två tjocka vänner till las vegas igår. De var inte bara mina tjocka vänner, utan också de som gjorde mig sällskap om dagarna. Eller snarare eftermiddagarna. Jag sover på förmiddagarna. Det är nästa bekymmer. Jag är vaken på nätterna och sover på dagarna. Dumt att bryta en vinnande vana antar jag. Casinot lär få se mer av mig. Och Ivar för den delen.

Keep on dancin'. Antar jag.


Kommentarer
Postat av: Maja

Mmmmm nu ser jag verkligen fram emot att komma hem

2009-10-03 @ 18:07:19
URL: http://savic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0