MONEY WAS NEVER A BIG MOTIVATION FOR ME, EXCEPT AS A WAY TO KEEP SCORE. THE REAL EXCITEMENT IS PLAYING THE GAME.

Önskar att jag kunde stå för Donald Trumps citat oven. Idag kan jag verkligen inte det. Eller inte just nu snarare. Lite senare med några innanför västen kanske jag närmar mig. När jag tänker efter så, nej. Efter att på en halvtimme förlorat mer amerikansk valuta än jag ville och borde, bör tilläggas, så är jag bitter. Min plan att hålla mig nykter är blott en hägring i horisonten just nu. Jag vill supa mig fyrkantig  helt enkelt.

För endamålet krävs vilka medel. Medel som det just nu är snålt på. Blir lätt så när man sover när systemet är öppet. Jag gick nämligen och la mig vid nio imorse. Det spelades kort från åtta på kvällen till åtta på morgonen. Folk hann till och med spela med oss. Åka till casinot. Komma tillbaka och spela med oss. Hur det gick för mig behöver jag nog knappast redovia. Känns som att bitterheten lyser igenom likt en svart string i ett par vita savannbyxor á la år 1999.

Donald Trump och jag har inte mycket gemensamt. Jag ligger nog närmare den amerikanska poeten E.E Cummings, som vid tillfälle uttryckte sig såhär:  I'm living so far beyond my income that we may almost be said to live apart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0