POPULAR CULTURE IS THE NEW BABYLON, INTO WHICH SO MUCH INTELLECT NOW FLOW. IT IS OUR IMPERIAL SEX THEATER, SUPREME TEMPLE OF THE WESTERN EYE. WE LIVE IN THE AGE OF IDOLS. THE PAGAN PAST NEVER DEAD, FLAMES IN OUR MYSTIC HIERARCHIES OF STARDOM.

Fulkultur när den är som bäst är inte Paradise Hotel. Vad som började som ja, genialisk paktporr. Fula och rätt osköna tjejer, med bara några få killar värda att titta och lyssna på vägdes upp med ett fruktansvärt paktmakande. Det var underhållande att se dessa rätt dumma människorna försöka lura varandra upp på läktaren. När det sen drar ihop sig blir det lotto. Glöm hur pass klyftig och manipulativ du varit(Cimon). Reglerna skrivs om och helt plötsligt får de som spelat spelet bäst åka hem. Paradise Hotel är därmed passé och mer eller mindre ointressant.
Fulkultur när det är som bäst är Jersey Shore. Serien där deltagarna inte har något att vinna. Deltagarna är fyra killar, så kallade Guidos. Och fyra tjejer så kallade Guidettes. Det är människorna som ger orden "dålig smak" en helt ny mening. De festar i princip varje dag och dansar sämre än Carlton Banks. Tjejerna är i förhållande till killarna rätt okarismatiska. Men i förhållande till en medelamerikan är de löjligt karismatiska. De klär sig som skit, dansar som skit och slåss mest hela tiden. Killarna är de som gör showen. De två killarna uppe till vänster är de som gör showen. Med lite assistans från de andra två. Längst upp till vänster har vi The Situation. Bredvid honom är Pauly D. Jag kan inte göra programmet rättvisa här i text. Det måste ses. Finns på olaglig väg lite här och där.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0